Afspraak maken Bach bloesemremedie consult

In verband met het Coronavirus kun je voorlopig uitsluitend telefonisch bij mij terecht voor een consult. Net als bij een fysiek consult is het de bedoeling dat het consult in alle rust kan plaatsvinden. Dus zoek een plekje voor jezelf waar je ongestoord een uurtje alleen kan zijn.

Het tarief dat ik hanteer is €35 per telefonisch consult inclusief een eerste flesje met de bloesemremedie die we hebben samengesteld.

Vervolg afspraken zijn voor mij niet vanzelfsprekend en de beslissing hierover laat ik dus geheel aan jou. De kosten van eventuele vervolg consulten zijn lager dan het eerste consult. Voor tweede en volgende consulten tijdens deze Corona periode bedragen €27,50.

Nieuwe en apart bestelde flesjes bloesemremedie na dit eerste consult kosten €16,75.
Ook is het mogelijk een remedie zonder consult per post te versturen. Een flesje van 30 ml kost in dat geval €16,75.
Alle genoemde bedragen zijn inclusief verzendkosten via DPD of PostNL met track & trace.

De normale werkwijze houdt natuurlijk in dat wij elkaar in het echt ontmoeten. Nu met het Coronavirus gaat dat helaas even niet. Na een eerste consult (wat ongeveer een uur in beslag neemt) ga je de bloesemremedie die ik samen met jou heb samengesteld, gebruiken. Als je het daarna prettig vindt kan er natuurlijk altijd een tweede consult plaatsvinden… De bloesemremedie neem je dagelijks in, 4 x 4 druppels in je mond.

Meer weten? Maak een afspraak met mij door te bellen of te appen: 06 48274083

of te mailen:
info@bachbloesemmirjam.nl
of gebruik onderstaand formulier om mij een berichtje te sturen: