Olive is de remedie voor uitputting en kan het gebrek aan energie weer helpen aanvullen

Natuurlijk is iedereen wel eens moe. Moeheid is ook een gebrek aan energie. Als het he niet meer zo goed lukt om te doen wat je wilt doen. Je voelt je niet zo heel erg fit. veel dingen kosten je moeite zoals bewegen, praten en zelfs denken. Eigenlijk wil je slapen. Dan kan verschillende oorzaken hebben. Is het de vorige nacht laat geworden? Was het een leuk feestje? Of kom je net terug van een zware nachtdienst? Die moeheid gaat wel weer snel over, meestal na een dag of 2. Maar de oorzaak kan ook ziekte zijn of stress na ziekte. Of misschien heb je juist iemand of meerdere mensen geholpen tijdens ziekte. Denk maar aan de huidige Coronatijd. Ook de spanning en de angst tijdens deze vervelende periode kan slopend werken.

Bachbloesem remedie Olive

Olive is de remedie tegen vermoeidheid en uitputting na één of andere inspanning zoals zware fysieke of mentale arbeid of de lange strijd tegen ziekte. Wanneer je al je reserves hebt opgebruikt. De Bach Bloesemremedie Olive geeft je wat je nodig hebt om je kracht te herstellen, je reserves weer aan te vullen en weer het geloof te krijgen dat je nodig hebt om je in te spannen. Je kunt je weer energiek voelen of je kunt eindelijk goed uitrusten.

Vraag een consult aan

Maak een afspraak voor een Bach Bloesem Remedie met mij. In verband met het Coronavirus kun je voorlopig uitsluitend telefonisch bij mij terecht voor een consult. Het tarief dat ik hanteer is €35 per telefonisch consult inclusief een eerste flesje met de bloesemremedie die we hebben samengesteld. Vervolg afspraken zijn voor mij niet vanzelfsprekend en de beslissing hierover laat ik dus geheel aan jou. De kosten van eventuele vervolg consulten zijn lager dan het eerste consult. Voor tweede en volgende consulten tijdens deze Corona periode bedragen €27,50. Nieuwe en apart bestelde flesjes bloesemremedie na dit eerste consult kosten €16,75. Ook is het mogelijk een remedie zonder consult per post te versturen. Een flesje van 30 ml kost in dat geval €16,75. Alle genoemde bedragen zijn inclusief verzendkosten via PostNL met track & trace.

Meer weten over een Bach bloesem consult?

De normale werkwijze houdt natuurlijk in dat wij elkaar in het echt ontmoeten. Nu met het Coronavirus gaat dat helaas even niet. Na een eerste consult (wat ongeveer een uur in beslag neemt) ga je de bloesemremedie die ik samen met jou heb samengesteld, gebruiken. Als je het daarna prettig vindt kan er een tweede consult plaatsvinden… De bloesemremedie neem je dagelijks in, 4 x 4 druppels in je mond. Meer weten? Maak een afspraak met mij door te bellen of WhatsApp: 0648274083, of te mailen: info@bachbloesemmirjam.nl