Net als dr. Bach ben ik ervan overtuigd dat genezen op emotioneel niveau een reactie teweegbrengt op weer andere niveaus. Wanneer je gevoelsleven gezond is en je een evenwichtige persoonlijkheid bent, stel je je lichaam in staat zijn natuurlijke gezondheidstoestand te hervinden.

38 Remedies zijn er in totaal bij het Bloesem Remedies systeem van dr. Bach. In jaren twintig en dertig van de twintigste eeuw ontdekt door dr. Edward Bach, een bekend bacterioloog, arts en patholoog. Als je niet lekker in je vel zit, als je teveel spanningen ervaart of jezelf onzeker voelt, als je angstig bent, moedeloos, verdrietig of opvliegerig bent, kun je remedies toepassen om weer beter in balans te komen. Want als je spanningen te lang ervaart, kan dit zijn weerslag op je lichaam gaan geven. In evenwicht zijn is belangrijk. Elk van de remedies hoort bij een fundamentele menselijke emotie. Mimulus bijvoorbeeld is de remedie voor als je ongerust of ergens angstig voor bent. Als je kiest voor deze Bach Bloesem Remedie, helpt dat je angsten te boven te komen.

Als je even niet lekker in je vel zit of je bent emotioneel uit balans dan helpt Bach Bloesem Remedie om je geestelijk evenwicht te herstellen. Het honderd procent natuurlijke middel is onschadelijk en niet verslavend. Na het innemen van de Bloesem Remedie wordt er iets in beweging gezet om uiteindelijk je natuurlijke goede gezondheidstoestand terug te krijgen.

Bach Bloesem therapie kan ook helpen om helderheid in je hoofd te herkrijgen. Als je je veel zorgen maakt zijn er een Bach Bloesems die je zou kunnen nemen. White Chestnut voor minder negatieve gedachten, Crab Apple voor minder dwangmatigheid in je gedachten. Als je veel angsten ervaart is het een idee om Mimulus in te nemen. Wanneer je hulp en ondersteuning wilt, wil ik je graag helpen bij het kiezen van de juiste Bach Bloesem Remedie. Maak gerust een afspraak of stuur een appje wanneer ik je kan bellen voor een telefonisch consult.